Star Wars Jedi: Survivor (PS5)

SKU
142-1709520
79,99 €
Star Wars Jedi: Survivor (PS5) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

Star Wars Jedi: Survivor (PS5)

STAR WARS Jedi: Survivor™ igra se nadaljuje pet let po dogodkov v STAR WARS Jedi: Fallen Order™. Cal mora ostati korak pred nenehnim pregonom imperija, saj še vedno čuti obremenitev vloge enega od zadnjih jedijev v galaksiji.

Jedi: Survivor igro je razvila veteranska ekipa Respawn Entertainment ter dodaja k kultnim zgodbam, svetovom in likom iz VOJNE ZVEZD ter nadgradi razburljiv boj, ki je bil prvič predstavljen v Jedi: Fallen Order.

STAR WARS Jedi: Survivor igra se trenutno razvija za trenutno generacijo strojne opreme, s čimer bo ustvarila globljo in bolj obširno STAR WARS izkušnjo za igralce po vsem svetu, ko igra izide leta 2023.

 

STAR WARS Jedi: Survivor – glavne značilnosti


Nadaljujte Calovo popotovanje

Cal ni več jedijski vajenec, saj je zrasel v mogočnega jedijskega viteza.

Približujejo se temni časi – Cala obkrožajo novi in že znani sovražniki, zato se bo moral odločit, kako daleč je pripravljen iti, da zaščiti svoje bližnje.


Sezite onkraj svojega usposabljanja

Kinematografski bojni sistem se vreča z dodatnimi sposobnostmi sile in novimi slogi boja s svetlobnim mečem. Ustvarjalno izkoristite vse te sposobnosti in orožja, da se strateško lotite razširjeno množico sovražnikov.

Ocenite njihove prednosti in slabosti ter hkrati pametno izkoristite svoje usposabljanje, da premagate nasprotnike in rešite skrivnosti, ki vam ležijo na poti.

Raziščite neukročeno galaksijo

Odkrijte nove planete in že znane lokacije v galaksiji vojne zvezd, vsak ima lastne biome, izzive in sovražnike. Obvladajte nove sposobnosti, opremo in sposobnosti, ki spremenijo način, na katerega raziskujete, se borite in raziskujete.

Na voljo so večja območja za raziskovanje in večje nagrade zunaj utrjenih poti, kar ponuja več nagrad igralcem, ki se odpravijo na pustolovščine onkraj obzorja.

 

 

More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.