The Sims 4: Discover University EP (PC) - Expansion Pack

SKU
142-1613742
€ 39,99
The Sims 4: Discover University EP (PC) - Expansion Pack je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Sims 4: Discover University za osebni računalnik je osmi velik razširitveni paket za priljubljeno igro in omogoča vašim Simčkom, da se vključijo v terciarno izobraževanje in se ob tem tudi zabavajo.

O igri

Ta paket odpre svet Britechestra, kjer lahko izbirajo med dvema univerzama: University of Britechester in Foxbury Institute. Slednjo, prestižno petdeset let staro univerzo s sodobnim in sodobnim kampusom, sponzorira družina Landgraab s subtilnim imenom, ki je nastopala v prejšnjih igrah Sims.
Vaš Sim se preseli v kampus (ali dobi stanovanje izven kampusa, če jim je ljubše) in se vpiše na predavanja – več o tistih spodaj – in lahko uživajo v popolni in realistični izkušnji na fakulteti, igrajo juice pong, načrtujejo in izvajajo kaskaderske trike ter visoko - peti maskoto kampusa, kadar koli se njune poti križajo.
Skupaj s študentskim življenjem prihaja vrsta novih predmetov, ki prej niso bili potrebni ali omenjeni. Sem spadajo kopalniške omarice, kolesa, na katerih lahko vaš Simček potuje po kampusu, da bo zagotovo prišel v razred pravočasno, brezpilotna letala, da lahko vaš Simček dokumentira svojo univerzitetno izkušnjo s snemanjem posnetkov in fotografiranjem, ki jih pošlje News Channelu – prav tako lahko naredijo spretnostne videoposnetke ali popotniške videoposnetke, odvisno od njihovega področja zanimanja.

Zabavne nove funkcije

Vaš Sim se lahko, tako kot vsak študent, sprejema nespametne odločitve in si naredi tetovaže in obrazne piercinge. Prav tako lahko uživajo v tuširanju, če želijo – hm – ohranjati čisto!

Cimri, ki so bili značilnost drugih iger Sims, se vračajo z edinstvenim pridihom in vašim Simčkom dajejo nove najboljše prijatelje za vse življenje. Če vam je vaš sostanovalec res všeč, se lahko z njim romantično srečate. In morda poskusite nekaj časa za tuširanje, juhu?

V zavihku skrivne družbe so nove možnosti za ta razširitveni paket, z novimi okrašenimi parcelami, ki se prikažejo tistim Simčkom, ki vedo in so opravili iniciacijske obrede ter lahko vidijo skrivno parcelo, v kateri je družba. Večina društev je vnaprej naloženih z različnimi člani in vaš Sim se lahko pridruži s svojimi norčijami, nasprotuje njihovim načrtom ali celo sam pride na boljše ideje.

Izbira diplom

Vaš Sim ima na izbiro tri diplome, ki mu bodo pomagale pri prihodnji karieri. To so:

Izobrazba: pridobitev diplome iz izobraževanja je odličen način, da vaš Sim stopi na pot učiteljske kariere. S pravo diplomo se lahko celo izogne ​​prvim nekaj težkim korakom učne poti, pri čemer preskoči naloge pomočnika v učilnici in spremljanja igrišča ter se takoj posveti bistvu vodenja razreda k razumevanju in pridobivanju znanja.

Pravo: vsak pravnik potrebuje diplomo in pridobitev diplome bo vašemu simu odprla široko paleto delovnih mest. Od skromnih začetkov kot arhivar se lahko vaš Sim povzpne po stopnjah, zaobide delo na recepciji in pravnega tajnika vse do "Zakona", ko popolnoma obvladate kriminalce, ki so privedeni pred vas, in priporočajo rehabilitacijo ali kazen kot se vam zdi primerno!

Inženirstvo: ne samo, da je inženiring nova poklicna pot in nova diploma v igri, obstajajo tudi druge specializacije, na primer robotika je nova veščina, uvedena za to igro. Inženirstvo je obsežno področje in če boste svojemu Simu podelili inženirsko diplomo, bo lahko delal v skoraj vseh panogah, ki jih zanimajo!

More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.