THRUSTMASTER TCA OFFICER PACK AIRBUS EDITION-krmilna enota

SKU
142-1694987
€ 179,99
THRUSTMASTER TCA OFFICER PACK AIRBUS EDITION-krmilna enota je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

THRUSTMASTER TCA OFFICER PACK AIRBUS EDITION

Izkoristite natančen in realističen nadzor z TCA Sidestick Airbus Edition podjetja Thrustmaster. S svojo dvosmerno zasnovo in štirimi zamenljivimi moduli gumbov lahko to krmilno palico uporabite za zrcaljenje štirih različnih nastavitev, vključno z desnim ali levim sedežem letala, majhnimi letali ozkimi ali velikimi srednjimi nastavitvami palice. Poleg integrirane osi plina ima palica tudi funkcijo vzvratne vožnje. Na voljo je tudi 17 akcijskih gumbov, ki olajšajo fizično identifikacijo ali identifikacijo na dotik, tako da ne pritisnete napačnega gumba. Dvanajst gumbov je nameščenih na dnu krmilnika, štirje so na palici, en navidezni gumb pa sedi na loputi. Natančnost zagotavlja tudi osemsmerno točkovno stikalo. Plug-and-play z združljivimi Microsoftovimi simulatorji letenja, TCA Sidestick Airbus Edition deluje z operacijskim sistemom Windows 8 ali novejšim. To krmilno palico lahko uporabite tudi s pedali za krmiljenje Thrustmaster T.Flight ali visečim krmilom Thrustmaster.

 

Ergonomske replike

Navdihnjen po ikoničnih Airbusovih ukazih

Magnetna tehnologija

Neomejena življenjska doba in optimaln natančnost

Modularni dizajn

Zamenljivi moduli za glavo igralne palice

33 akcijskih gumbov

Vkljuno z resničnimi letalskimi ukazi

Nastavljivi zadržalci

Za prilagodljivo pilotiranje s kvadrantom

Funkcija krmila

Upravlja se z vrtenjem palice

 

 

 

 

NAVDIH OD PRAVI AIRBUS SIDESTICK

Ergonomska replika v merilu 1:1, ki jo je navdihnila legendarna bočna palica Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition zagotavlja edinstveno rokovanje.

 

VSESTRANSKI, MODULARNI DIZAJN

Konfiguracijo stranske ročice lahko enostavno prilagodite pred vsakim vzletom, da ustreza vašim zahtevam: kapitan, kopilot ali s stransko palico v osrednjem položaju za samostojni let.

 

VGRAJEN MEHANIZEM ZA REVERZIRANJE POTISKA

Plin, vgrajen v podnožje krmilne palice, vključuje funkcijo obračanja potiska, edinstveno funkcijo na letalih. To je velika prednost v smislu pomoči pri obvladovanju povezanih manevrov in zagotavlja, da so vaši pristanki vedno popolnoma nadzorovani.

 

 

VRATNO KRMILO Z ZAKLEPANJEM

Krmilo je mogoče uporabiti tako, da zavrtite ročaj bočne palice, da olajšate letenje večopravilnim pilotom.
Ta funkcija krmila, ki je vgrajena v ročaj bočne palice, vključuje tudi sistem zaklepanja za bolj realistično izkušnjo komercialnega leta.

 

IKONIČNI KRMILNIKI AIRBUS

TCA Quadrant Airbus Edition vsebuje 8 ergonomskih gumbov za fizično delovanje (plus 8 virtualnih gumbov na potisnih ročicah, skupaj 16), ki so replike krmilnih elementov letala Airbus (tip A320neo).
Občutite realistične občutke pri uporabi gumbov, zapor in drugih kontrol plinskega kvadranta — tako kot pravi kapitan letala.

 

DVOJNE POTISNE ROČICE

TCA Quadrant Airbus Edition ima dve ločeni potisni ročici, ki sta se zgledovali po njunih resničnih dvojnikih, ki jih najdemo na letalih Airbus.
Za še bolj realistično uporabo pri štirimotornih letalih (tip Airbus A380) je mogoče dva kvadranta za plin povezati skupaj (dodatni kvadrant za plin se prodaja ločeno), kar vam omogoča dostop do štirih potisnih ročic namesto dveh!

 

UNIVERZALNI REVERZER POTISKA

TCA Quadrant Airbus Edition ima dve ločeni potisni ročici, ki sta se zgledovali po njunih resničnih dvojnikih, ki jih najdemo na letalih Airbus. Vključuje vgrajen mehanizem za obračanje potiska, ki je popolnoma funkcionalen na letalih, lahkih in transportnih letalih.

 

PILOT KAKRŠNEKOLI VRSTE LETALA

Mehanski izbirniki vam omogočajo, da onemogočite zapore in obračalnike potiska (za preklop v način linearne osi) za prilagodljivo pilotiranje katere koli vrste letala.
Stopničasti način se zgleduje po njegovem dvojniku, ki ga najdemo na letalih Airbus, z ikoničnimi zaporami.

 

MAGNETNA TEHNOLOGIJA

TCA Officer Pack Airbus Edition vključuje brezkontaktni magnetni senzorski sistem HEART (HallEffect AccuRate Technology) podjetja Thrustmaster, brez potenciometrov, za neomejeno življenjsko dobo in optimalno natančnost med sejami letenja.

More Information
Znamka Thrustmaster
Platforma PC
Brezžično Ne
Število gumbov 17
Vibracija Ne
Napajanje Povezovanje preko kabla
Garancija /
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.