Vzglavnik TEMPUR ONE

SKU
Vzglavnik TEMPUR ONE
Special Price € 48,99 Redna cena € 89,00
-44%
-40€
Vzglavnik TEMPUR ONE je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 5,99 €

Vzglavnik TEMPUR ONE

 

V trenutku, ko boste legli na vzglavnik TEMPUR ONE, boste občutili razliko. Tam, kjer je pritisk telesa na površino največji, se material tempur odzove na toploto z zmehčanjem. To posledično pripomore k sprostitvi mišic in odpravi bolečin ter izboljša kakovost spanja. VzglavnikTEMPUR ONE je primeren za vse položaje spanja. Poševna oblika v kombinaciji z izjemno mehkim polnjenjem TEMPUR® nudi udobje in podporo. S svojo večnamensko obliko je vzglavnik TEMPUR ONE v vsakem trenutku idealni spremljevalec.

 

Prednosti vzglavnika TEMPUR ONE:

  • Vzglavnik je primeren za vse položaje spanja.

  • Vzglavnik TEMPUR ONE je izdelan iz materiala tempur, ki zagotavlja popolno ergonomsko podporo za vaš vrat, hrbet in ramena.

  • Vzglavnik je hipoalergen in ima protimikrobno zaščito, ki preprečuje razvoj mikroorganizmov ter zagotavlja svežino.

  • Prevleka vzglavnika je pralna pri 40°C in ima certifikat Oeko-Tex® 100, kar pomeni, da je izdelana iz materialov, ki ne vsebujejo škodljivih stvari in ne predstavljajo tveganja za zdravje.

  • Spanje na vzglavniku TEMPUR ONE vam bo prihranilo bolečine v hrbtu, vratu in sklepih, saj se v delih, kjer je pritisk telesa na površino največji, material tempur odzove na toploto z zmehčanjem.

     

 

More Information
Trdota Vzglavnika Mehak vzglavnik
Polnilo TEMPUR spominska pena
Pralno Pralna prevleka
Antibakterijska Da
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.