Vzmetnica 5 Star Collection DUAL SUPPORT

SKU
Vzmetnica 5 Star Collection DUAL SUPPORT
269,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica 5 Star Collection DUAL SUPPORT je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica DUAL SUPPORT

 

 

Vse vzmetnice s podpisom 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica DUAL SUPPORT zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Izkusite kraljevsko udobje in se potopite v popoln spanec noč za nočjo!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice DUAL SUPPORT?

  • Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj.

  • Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene in kokosovih vlaken, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

  • Dvoslojna antibakterijska prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna pri 40 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu. Vzmetnica je zato primerna tudi za alergike in astmatike ter ljudi, ki imajo težave z dihali.

 

Vzmetnica DUAL SUPPORT je prava izbira za vas, če:

  • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

  • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

  • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

  • si želite spanja v dobro prezračenem in čistem okolju.

  • ste alergik, astmatik ali bolnik z dihalnimi težavami.

 

Zakaj je vzmetnica DUAL SUPPORT tako posebna?

 

5 consko žepkasto vzmetenje

Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja.

 

Izjemno prilagajanje

Vrhunska PU pena, ki obdaja jedro vzmetnice skupaj s plastjo kokosovih vlaken, se prilagaja tako teži vašega telesa, pa tudi vašim premikom in spalnemu položaju.

 

Zdravo in čisto spalno okolje

Dvoslojno prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

 

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 21 cm
Znamka 5 Star Collection
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.