Vzmetnica 5 Star Collection PURE SILK

SKU
Vzmetnica 5 Star Collection PURE SILK
Special Price 319,00 € Redna cena 439,00 €
-27%
-120€
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica 5 Star Collection PURE SILK je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica 5 Star Collection PURE SLIK

 

 

Vse vzmetnice s podpisom 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica PURE SILK zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Izkusite spanje v objemu svile in si zagotovite popoln počitek noč za nočjo!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice PURE SILK?

 • Vzmetnica se ponaša s 7 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj.

 • Jedro vzmetnice obdajajo plasti iz termo aktivne spominske pene, trpežne PU pene in napredne HR pene, ki skupaj skrbijo za učinkovito prilagajanje temperaturi in pritiskom vašega telesa.

 • Na bočnih straneh vzmetnice je 3D tkanina, ki zagotavlja odlično zračnost vzmetnice vse dni v letu.

 • Prevleka vzmetnice je obogatena z naravno svilo, ki skozi celo leto skrbi za optimalno temperaturo in absorpcijo vlage. Poleg tega pa svila uspešno preprečuje razvoj bakterij in pršic.

 • Prevleka vzmetnice je snemljiva in jo lahko očistite v čistilnici.

 • Višina vzmetnice je 27 cm.

 

Vzmetnica PURE SILK je prava izbira za vas, če:

 • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

 • si želite spanja v dobro prezračenem in čistem okolju.

 • si želite vzmetnico, ki pozimi zagotavlja prijeten občutek toplote, poleti pa preprečuje znojenje.

 

Zakaj je vzmetnica PURE SILK tako posebna?

 

7 consko žepkasto vzmetenje

Vrhunsko 7 consko žepkasto vzmetenje vzmetnice PURE SILK nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo, kar zagotavlja kakovosten počitek in kraljevsko udobje.

 

Svilnato ugodje

Prevleka vzmetnica je obogatena z naravno svilo, ki je znana po svojih termo regulacijskih lastnostih. Svila pozimi greje in poleti hladi, prav tako pa preprečuje znojenje in dobro vpija vlago. Povrh vsega pa ima svila tudi antibakterijske lastnosti, ki zagotavljajo udoben spanec v okolju brez pršic in bakterij.

 

Prijetna klima v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja, je ležišču dodan tudi odličen sistem prezračevanja. 3D tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spanca v vseh letnih časih.

 

Izjemno prilagajanje

Vrhunsko oblikovana in tehnološko napredna spominska pena se prilagaja tako temperaturi kot tudi teži in obliki vašega telesa. Spominska pena poskrbi za enakomerno razporeditev teže telesa po celotni vzmetnici, kar vodi do izboljšanja prekrvavitve in razbremenitve bolečin v križu ter hrbtenici.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 27 cm
Znamka 5 Star Collection
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Ne
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.