Vzmetnica Hilding Anders ISABELLE NEW

SKU
Vzmetnica Hilding Anders ISABELLE NEW
269,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica Hilding Anders ISABELLE NEW je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Hilding Anders ISABELLE NEW

 

 

Udobna vzmetnica ISABELLE priznanega proizvajalca HILDING ANDERS vam obljublja spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. 7 consko ergonomsko oblikovano jedro vzmetnice zagotavlja, da se boste med počitkom popolnoma razbremenili pritiskov in spali tako udobno kot še nikoli. Vzmetnica ISABELLE je zagotovo prava rešitev, če si želite spanja v zdravem spalnem okolju, ki poleg nudi tudi neprecenljiv občutek kraljevskega udobja.

 

Katere so največje prednosti vrhunske vzmetnice HILDING ANDERS ISABELLE?

  • Jedro vzmetnice odlikuje 7 consko mikro žepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.

  • Vzmetnica je obogatena z izjemno PU peno in propex mrežo, ki poskrbita za optimalno prilagajanje različnim spalnim položajem.

  • Vzmetnica vsebuje snemljivo prevleko, ki jo lahko operete pri 40° C, kar zagotavlja čisto in zdravo spalno klimo vse dni v letu.

  • Višina vzmetnice je 25 cm.

 

Vzmetnica HILDING ANDERS ISABELLE je prava izbira za vas, če:

  • ...si želite spanja na vrhunski vzmetnici, ki zagotavlja optimalno ergonomsko podporo celotnemu telesu.

  • ...si želite spanja v zdravem in čistem spalnem okolju.

  • ....potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti.

  • si želite vzmetnico, ki ima snemljivo pralno prevleko.

 

Zakaj je vzmetnica HILDING ANDERS ISABELLE tako posebna?

Optimalna podpora v vseh spalnih položajih

Vzmetnica se se lahko pohvali s 7 conami trdote, ki vašemu telesu med spanjem nudi optimalno točkovno podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete. K temu pripomore tudi pokrivna plast PU pene, ki skrbi, da se ležišče popolnoma prilagodi obliki, teži in legi vašega telesa med spanjem.

 

Enostavno vzdrževanje
Prevleka vzmetnice ima 4-stransko zadrgo in je zato preprosto snemljiva. Prevleko lahko perete pri 40 stopinjah Celzija in tako poskrbite za vedno čisto spalno okolje.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 25 cm! Njena kraljevska višina vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico ter križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

  • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 25 cm
Znamka Hilding Anders
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Ne
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.