Vzmetnica HILKER GLAMOUR IV

SKU
Vzmetnica HILKER GLAMOUR IV
Special Price € 979,00 Redna cena € 1.399,00
-30%
-420€
Vzmetnica HILKER GLAMOUR IV je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica HILKER GLAMOUR IV

Pod izdelavo vzmetnice GLAMOUR IV je podpisano podjetje HILKER, ki se ponaša z več kot stoletno tradicijo izdelave spalničnega pohištva. Prav vse izdelke s podpisom Hilker odlikuje sodoben dizajn, ekološka proizvodnja in prvovrstna kakovost. Vzmetnica GLAMOUR IV nudi prijeten občutek mehkobe in hkrati zagotavlja, da se boste odslej vsako jutro zbujali naspani. 

Katere so največje prednosti vrhunske vzmetnice HILKER GLAMOUR IV?

 • Ležišče se ponaša z inovativnim žepkastim vzmetenjem prevlečenim iz titana, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo ne glede na to, v kakšnem položaju navadno spite.
 • Vzmeti obdaja kakovostna titanova zlitina, ki je znana po tem, da veže nase negativna sevanja elektronskih naprav iz okolja in telesa.
 • Vzmetnica nudi 7 con udobja in tako zagotavlja idealno oporo za vsak del vašega telesa posebej. Vaša glava, vrat, ramena, pas, boki, noge in stopala bodo sedaj optimalno podprti.
 • Kakovostni materiali zagotavljajo zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanjem plesni.
 • Vzmetnica sama uravnava temperaturo, zato bo spanje na njej prijetno v vseh letnih časih.
 • Sistem FoamGuard Barrier zagotavlja zaščito in čvrstost robov vzmetnice ter povečuje spalno površino.
 • Kraljevska višina ležišča meri kar 35 cm, kar nudi večje udobje, olajša vstajanje iz postelje in tako razbremeni pritisk na vašo hrbtenico in križ.

 

Vzmetnica HILKER GLAMOUR IV je prava izbira za vas, če:

 • ... si želite spanja na vrhunski vzmetnici, izdelani iz prvovrstnih materialov.
 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno podporo vsakemu delu telesa posebej.
 • … si želite spanja na vzmetnici, na kateri lahko pozabite na nevarne vplive sevanja elektronskih naprav.
 • ... si želite spati v vedno svežem okolju.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki je primerna tudi za alergike.
 • … si želite spanja na visokem ležišču, ki omogoča lažje vstajanje.

 

Zakaj je vzmetnica HILKER GLAMOUR IV tako posebna?

 

Popolno udobje in več spalne površine

Vrhunska vzmetnica GLAMOUR IV je obogatena s prestižnim žepkastim vzmetenjem, ki poskrbi za popolno prilagajanje in podporo telesa. Sistem FoamGuard Barrier pa zagotavlja zaščito in čvrstost robov vzmetnice ter povečuje spalno površino.

 

Udobje brez primere

Vzmetnico odlikuje 7 con udobja iz 100 % naravnega lateksa, ki ga za potrebe proizvodnje vzmetnic Hilker pridobivajo iz previdno izbranih dreves kavčukovca. Vsaka cona se posebej prilagodi vašemu telesu in tako zagotavlja idealen položaj za vašo glavo, vrat, ramena, pas, boke, noge in stopala.

 

Pozabite na nevarno sevanje elektronskih naprav

Vzmeti obdaja kakovostna titanova zlitina, ki je v svetu dobro poznana po tem, da veže nase negativno sevanje elektronskih naprav v prostoru. Zdaj se lahko poslovite od vplivov, ki jih na vašem telesu pušča sevanje pametnih telefonov, računalnika in TV sprejemnika. S spanjem na vzmetnici GLAMOUR IV bo vaše telo izgubilo ves negativen naboj, hkrati pa se bo nevtraliziralo in to kar med razkošnim nočnim počitkom.

 

Zdravo spalno okolje in prezračenost v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja, vzmetnica nudi zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanjem plesni. Poleg tega vzmetnica skrbi za idealno temperaturo v vsakem letnem času. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja, katerega najpomembnejša posledica je dolgotrajno izboljšano počutje.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 35 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico in križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 35 cm
Znamka Hilker
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.