Vzmetnica HILKER PRESTIGE IV

SKU
Vzmetnica HILKER PRESTIGE IV
1.819,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica HILKER PRESTIGE IV je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica HILKER PRESTIGE IV

 

Ležišča nemškega proizvajalca Hilker se ponašajo z več kot stoletno tradicijo, kakovostno izdelavo in sodobno tehnologijo. Poleg tega prav vse izdelke s podpisom Hilker odlikuje tudi moderen dizajn, ekološka proizvodnja, prvovrstna kakovost in izjemna zanesljivost. Vzmetnica PRESTIGE IV nudi vse od naštetega in še več, veliko več.


Katere so največje prednosti vrhunskega ležišča HILKER PRESTIGE IV?

 • Ležišče se ponaša z inovativnim trojnim žepkastim vzmetenjem iz titana, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo ne glede na to, v kakšnem položaju navadno spite. Struktura vzmetnice nudi kar do 20-krat več udobja od ostalih, klasičnih vzmetnic.
 • Vzmeti so izdelane iz kakovostne titanove zlitine, ki je znana po tem, da veže nase negativna sevanja elektronskih naprav iz okolja in telesa.
 • Ležišče je obogateno z dodatno plastjo FINGER TOUCH mikrožepkastega vzmetenja, ki je bilo osnovano po konceptu terapevtske masaže za sprostitev mišičnih napetosti, duha in telesa.
 • Nadvložek iz 100 % naravnega lateksa nudi 7 con trdote, ki nudijo idealno oporo za vse dele vašega telesa posebej (glava, vrat, ramena, pas, boki, noge, stopala).
 • Ležišče zaradi kakovostnih materialov zagotavlja zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanja plesni. Prav tako ležišče uravnava temperaturo, zato bo spanje na njem prijetno v vseh letnih časih.
 • Sistem FoamGuard Barrier zagotavlja zaščito in čvrstost robov vzmetnice ter povečuje spalno površino.
 • Prevleka iz viskoze.
 • Kraljevska višina ležišča meri kar 41 cm, kar nudi večje udobje in vam olajša vstajanje iz postelje.

 

Ležišče HILKER PRESTIGE IV je prava izbira za vas, če:

 • ... si želite spanja na vrhunskem ležišču.
 • ... si želite spanja na ležišču, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.
 • … si želite spanja na ležišču, na katerem lahko pozabite na nevarne vplive sevanja elektronskih naprav.
 • ... si želite spati na optimalno prezračenem ležišču.
 • ... si želite spanja v zdravem in čistem antibakterijskem okolju v vseh letnih časih.
 • … si želite spanja na visokem ležišču, ki omogoča lažje vstajanje.

 

Zakaj je ležišče HILKER PRESTIGE IV tako posebno?

FINGER TOUCH mirkožepkasto vzmetenje

Mirkožepkasto vzmetenje ležišča PRESTIGE IV vsebuje izjemno prožne vzmeti iz titanove zlite. Vzmetenje je bilo osnovano po principu terapevtske masaže, ki blagodejno vpliva na telo in duha. Specifična višina vzmeti (60 mm) se je z laboratorijskim testom izkazala kot najboljša višina za žepkasto vzmetenje, ki nudi optimalno podporo pri izenačevanju pritiskov.

 

100 % naravni lateks in 7 con trdote

Nadvložek je izdelan iz 100 % naravnega lateksa, ki ga za potrebe proizvodnje vzmetnic Hilker pridobivajo iz previdno izbranih dreves kavčukovca, ki rastejo na plantažah v neposredni bližini ekvatorja. Le tako se lahko zagotovi optimalna kakovost nadvložka, ki nudi kar 7 con trdote. Vsaka cona se posebej prilagaja vašemu telesu in tako zagotavlja idealen položaj za vašo glavo, vrat, ramena, pas, boke, noge in stopala.

 

Pozabite na nevarno sevanje elektronskih naprav

Vsa Hilker FINGER TOUCH mikrožepkasta vzmetenja so izdelana iz titanove zlitine, ki je v svetu dobro poznana po tem, da veže nase negativno sevanje elektronskih naprav v prostoru. Zdaj se lahko poslovite od vplivov, ki jih na vašem telesu pušča sevanje pametnih telefonov, računalnika in TV sprejemnika. S spanjem na vzmetnici PRESTIGE IV bo vaše telo izgubilo ves negativen naboj, hkrati pa se bo nevtraliziralo in to kar med razkošnim nočnim počitkom.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 41 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico in križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 41 cm
Znamka Hilker
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.