Vzmetnica MULTI SUPREME

SKU
Vzmetnica MULTI SUPREME
Special Price € 179,00 Redna cena € 379,00
-52%
-200€
Vzmetnica MULTI SUPREME je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica MULTI SUPREME

 

Vzmetnica MULTI SUPREME zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Pralna prevleka vzmetnice pa omogoča, da boste skozi celo leto spali v čistem in zdravem spalnem okolju. Izkusite spanec, ki si ga zaslužite!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice MULTI SUPREME?

 • Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo - ne glede na vaš spalni položaj.

 • Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

 • Na bočnih straneh vzmetnice je 3D zračna tkanina, ki nudi odlično zračnost vzmetnice in odlično spalno temperaturo vse dni v letu.

 • Prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 

Vzmetnica MULTI SUPREME je prava izbira za vas, če:

 • potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

 • si želite spanja v dobro prezračenem in čistem okolju.

 • si želite vzmetnico s pralno prevleko.

 

Zakaj je vzmetnica MULTI SUPREME tako posebna?

 

5 consko žepkasto vzmetenje

Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja.

 

Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih

Poleg vrhunske podpore in udobja, je vzmetnici dodan tudi odličen sistem prezračevanja. 3D zračna tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja v vseh letnih časih, najpomembnejša posledica tega pa je dolgotrajno izboljšano počutje.

 

Zdravo in čisto spalno okolje

Prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.

Lastnosti
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 26 cm
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.