Vzmetnica SERTA ROYALTY

SKU
Vzmetnica SERTA ROYALTY
989,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica SERTA ROYALTY je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Svetovno znani proizvajalec luksuznih ležišč SERTA predstavlja vrhunsko ležišče ROYALTY, ki vam zagotavlja edinstveno izkušnjo spanja po standardih svetovnih verig vrhunskih hotelov in zdravilišč kot so Hilton, Best Western, Mariott, Crown Plaza, Waldorf in Hampton.

 

Katere so največje prednosti vrhunskega ležišča ROYALTY?

 • Ležišče se ponaša z dvema vrstama vzmetenja: multispring in žepkasto vzmetenje nudita kakovostno podporo celemu telesu.
 • Kakovostno 5 consko žepkasto vzmetenje, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo.
 • Močna box struktura in ojačani robovi ležišča za največji izkoristek spalne površine.
 • Kraljevska višina ležišča meri kar 36 cm, kar nudi večje udobje in vam olajša vstajanje iz postelje.
 • Ležišče zaradi kakovostnih materialov zagotavlja zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanja plesni.
 • Plasti spominske in super mehke pene vašemu telesu med počitkom nudita še več udobja, saj se popolnoma prilagodita masi, obliki in legi vašega telesa.

 

Vzmetnica ROYALTY je prava izbira za vas, če:

 • ...si želite spanja na vrhunskem, srednje mehkem ležišču z optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.
 • ...si želite spati na vzmetnici z udobjem, ki ga nudi prestižno dvojno vzmetenje.
 • ...bi radi spali na visokem ležišču, ki omogoča lažje vstajanje.
 • ...od ležišča pričakujete učinkovito antibakterijsko zaščito in preprečevanje vdora pršic.

 

Veste, zakaj je ležišče ROYALTY tako posebno?

Kraljevsko udobje, ki ga nudi dvojno vzmetenje!

Ležišče je obogateno kar s 14 cm Multispring vzmetenja. Vzmeti so povezane med seboj in izdelane iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja dobro podporo vašemu telesu in dolgo življenjsko dobo za vaše ležišče. Nad multispring vzmetenjem pa se nahaja še 9 cm žepkastega vzmetenja!

 

Podporo celemu telesu nudi vrhunsko izdelano 5 consko žepkasto vzmetenje.

Gre za sistem samostojnih vzmeti, ki so obdane z žepkasto prevleko. Te so odlične za podporo telesa tam, kjer je pritisk na vzmetnico največji. Na ta način je hrbtenica ves čas počitka v naravnem položaju. Ležišče je v predelu glave, vratu in ramen mehkejše, v predelu trupa pa trše, saj na ta način nudi boljšo oporo telesu med spanjem. Vaša hrbtenica tako ves čas ohranja naravno lego, kar zmanjšuje in preprečuje nastanek bolečin v hrbtenici ali križu. Vzmetnica se telesu odlično prilagodi tudi v predelu bokov, stegen in nog, ki si po dolgem dnevu še posebej želijo kvalitetnega počitka.

 

Spominska pena in super mehka pena: udobje in podpora telesu za bolj zdrav spanec

Nad žepkastim vzmetenjem se nahajata plasti spominske in super mehke pene. Spominska pena se popolnoma prilagodi obliki, teži in legi vašega telesa med spanjem. To zmanjšuje pritisk na vaše telo in pripomore k boljšemu krvnemu pretoku oziroma bolj zdravemu spancu. Spominska pena je obenem odlična izbira za zakonsko posteljo, saj zmanjša prenos tresljajev na partnerja med nočnim obračanjem. Plast super mehke pene medtem poskrbi za še več udobja, zaradi česar je spanje na vzmetnici ROYAL resnično rajsko doživetje.

 

Maksimalno izkoriščena spalna površina:

Jedro ležišča je obdano z močno in čvrsto box strukturo od roba do roba, ki ustvarja maksimalno spalno površino in skrbi za največje udobje med nočnim počitkom.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 36 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico in križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

 • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.
 • Če želite učinkovito preprečiti ugrezanje vzmetnice, ki je posledica neprestanega pritiska na isto mesto, priporočamo redno obračanje vzmetnice.
More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 36 cm
Znamka Serta
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.