Bluetooth slušalke

Brezžične ali Bluetooth slušalke so postale nepogrešljiv del vsakdana in so še posebej priročne med športnimi aktivnostmi in v avtomobilu.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 144 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 144 artiklov

Padajoče

Zadnje čase so postale zelo priljubljene tudi zaradi povečanja dela od doma. Tako ni treba ves čas telefona držati pri ušesu ali se zapletati v kable in lahko nemoteno delaš. Poleg tega pa dobre Bluetooth slušalke omogočajo, da kar preko njih upravljaš glasbo in celo sprejemaš klice.

Ravno zato, ker Bluetooth slušalke niso več zgolj pripomoček za prosti čas, je potrebno biti ob nakupu pozoren tudi na to, da omogočajo omrežno povezavo tudi z ostalimi napravami, ne zgolj s telefonom. Pozorni bodite tudi na moč brezžične povezave, ta deluje v rangu od pet do šestnajst metrov od vira. Tako se boste lahko med spletnimi sestanki tudi mirno sprehajali po sobi ali celo kuhali, ne da bi izgubili signal. Pri tem občutno pomaga tudi to, da je mikrofon na slušalkah dinamičen in ga lahko po potrebi vklopite in izklopite kar med samim klicem.

Tisti, ki pa brezžične slušalke kupujejo predvsem za poslušanje glasbe, bodo bolj pozorni na možnost povečanja basa in izolacijo zvoka iz okolice. S tem postane izkušnja uporabe teh slušalk ne le enostavna in nemoteča, ampak tudi resnično prijetna za uho. Poleg tega pa so dobre Bluetooth slušalke oblikovane tako, da se material prilagodi ušesu in uporabnika ne moti, saj se praviloma uporabljajo tudi po več ur naenkrat.

V naši trgovini lahko izbirate med več kot 100 različnimi Bluetooth slušalkami najboljših blagovnih znamk, kot so JBL, Sony, Philips in druge. Zagotovo boste našli tudi najboljše za sebe.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.