4K televizorji

4K televizorji vam najljubše tv vsebine prinašajo v neverjetno visoki ločljivosti in s kristalno čisto sliko. Odkrijte našo široko ponudbo vrhunskih TV sprejemnikov, ki vas bodo v hipu navdušili!

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 163 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 163 artiklov

Padajoče

V naši ponudbi boste našli najkakovostnejše in najbolj cenjene znamke televizorjev na svetu. Med drugim lahko izbirate med 4K televizorji proizvajalcev Samsung, Philips, LG, Sony, Panasonic, Hisense in Toshiba. Vsak televizor ima neke svoje posebnosti, skupaj pa predstavljajo popolno izbiro, med katero boste zagotovo našli pravi televizor zase in za svojo družino. V naši ponudbi boste našli tudi vse od 39 palcev diagonale zaslona, pa do neverjetnih 85 palcev (kar v praksi pomeni skoraj 190 cm v dolžino in 105 cm v višino!).

Kaj pravzaprav pomeni 4K televizor?
Preprosto, gre za televizijski sprejemnik s 4K ločljivostjo, torej televizor, ki ima vodoravno 3840 slikovnih pik, navpično pa 2160. To pomeni štirikrat več slikovnih pik kot navaden Full HR televizor, kar pomeni, da so slike bolj čiste in jasne, izkušnja gledanja pa resnično dobra. Ta razlika je še posebej očitna pri večjih televizijah ali če televizijo gledate bolj od blizu. Bodite pa sicer pozorni tudi na programe, ki jih izbirate, niso namreč vsi v 4K kakovosti. Program, ki tega ne omogoča, bo tudi na 4K televiziji prikazan v nižji kakovosti.

Večina naših 4K televizorjev je tudi Smart TV-jev, ki gledanje televizije obogatijo s povezavo na splet navadno preko WiFija, povežejo pa se lahko tudi z različnimi napravami - kot sta na primer vaš računalnik in mobilni telefon. Nudijo možnost brskanja po spletnih straneh, dodatno pa so gor nameščeni še YouTube, Netflix, HBO GO in podobni programi, ki vam omogočajo, da svoj 4K televizor resnično popolnoma izkoristite in v njem uživate.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.