Igralne konzole

Poskrbite za izvrstno domačo zabavo ali vrhunsko obdarovanje – prava igralna konzola zmore oboje! V našem Games Hubu vam ponujamo najnovejše in najbolj priljubljene igralne konzole na svetu. Izbirate lahko med različnimi modeli Sonyjevih igralnih konzol PlayStation, Microsoftovimi XBOX-i, na voljo pa imamo tudi znamki Sega in Koch Media.

Igralne konzole so naprodaj kot samostojne enote in v kompletih z več izdelki. Z nakupom enega od slednjih boste poleg konzole v paketu dobili tudi dodatno igro ali igralni plošček ali kak drug igričarski dodatek. Seveda pa lahko igre in dodatke za igralne konzole v našem Games Hubu dokupite tudi naknadno. Izbirate lahko med izjemno široko ponudbo različnih iger in priljubljenih dodatkov. Vašo igralno konzolo lahko kadarkoli opremite z dodatnim ploščkom Nintendo Switch ali PS4 Dualshock, izpopolnite zvočno izkušnjo z nakupom slušalk ali naredite dirkanje še zabavnejše z volanom ter menjalnikom.

Najnovejše igralne konzole vam poleg igranja ponujajo tudi številne druge funkcije. Večina igralnih konzol deluje danes kot multimedijska naprava, ki omogoča recimo tudi snemanje vaših igričarskih podvigov, povezavo s spletom, gledanje filmov, poslušanje glasbe, shranjevanje fotografij in še kaj. Kapaciteta diska za shranjevanje pri igralnih konzolah danes skoraj ni več manjša kot 500GB, velika večina pa razpolaga že s trdim diskom kapacitete 1TB.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

2 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

2 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.