Gaming računalniki

Gaming računalniki so visokozmogljive naprave, prilagojene igranju zahtevnih računalniških iger z visoko resolucijo, ki za svoje delovanje zahtevajo vrhunsko grafično kartico, zmogljiv procesor in večjo pomnilniško kapaciteto. Večina današnjih računalniških iger je zelo požrešnih pri resursih, ki jih poganjajo, zato so gaming računalniki osredotočeni na učinkovitost in maksimalno odzivnost. V primerjavi s klasičnimi namiznimi računalniki, ki so narejeni za opravljanje najosnovnejših računalniških nalog, kot sta brskanje po spletu in uporaba urejevalnikov teksta, in na katerih bvečina računalniških iger ne deluje optimalno, zmrzuje in pregreva računalniške komponente, so gaming računalniki pripravljeni na še tako zahteven igričarski izziv.
Glavne prednosti gaming računalnika, poleg igranja iger, so tudi hitrejše nalaganje, hitrejši zagon in splošno hitrejše delovanje sistema. Gaming računalniki so zato odlična izbira tudi za vse, ki pri svojem delu uporabljate zahtevnejše računalniške programe za obdelavo slik, vektorsko risanje in oblikovanje.
Gaming računalnik lahko sestavite po svojih željah, ali pa kupite že sestavljenega, ki vsebuje vse potrebne komponente za optimalno razmerje med učinkovitostjo in ekonomičnostjo. Od običajnih namiznih računalnikov pa se gaming računalniki ločijo tudi po izstopajočem, drznem dizajnu, zahvaljujoč kateremu lahko gaming računalnik prepoznate že na prvi pogled. Izberite svojega v Harvey Normanu!

 

View as Mreža Seznam

3 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
View as Mreža Seznam

3 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.