Prenosni računalniki

Dandanes se prenosni računalniki uporabljajo za najrazličnejše namene, zato vam v spletni trgovini harveynorman.si ponujamo širok izbor prenosnikov, ki smo jih razdelili glede na to, za kaj jih boste potrebovali.

Na voljo so vam prenosniki za domačo, šolsko, študentsko in poslovno rabo ter nadpovprečno zmogljivi gaming prenosniki za zahtevnejše uporabnike.

Nakupuj po kategorijah:

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 159 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 159 artiklov

Padajoče

Iščete zmogljiv in priročen prenosni računalnik? Na pravem mestu ste!

Modeli priznanih znamk prenosnikov Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Huawei, Lenovo in Microsoft so na voljo v različnih izvedbah in zmogljivostih. Če vas bolj kot znamka zanimajo karakteristike prenosnika, lahko z iskalnimi filtri na levi kar natančno omejite svoje iskanje.

Določite lahko velikost in ločljivost zaslona, tip in zmogljivost procesorja, trdega diska, ram pomnilnika, grafične kartice in operacijskega sistema.

Prenosniki za različne potrebe

Če prenosnik kupujete za poslovno rabo ali igranje videoiger, ki zahtevajo večjo zmogljivost procesorja in grafične kartice, verjetno že veste, kaj potrebujete. Tistim, ki prenosni računalnik kupujete za različna domača opravila ali celo za svoje otroke in mogoče še ne veste, na kaj morate paziti, pa lahko v balonček za pogovor, ki se nahaja na zaslonu desno spodaj, vpišete svoje vprašanje – eden izmed naših operaterjev vam bo odgovoril kar v živo. Tako boste najhitreje izvedeli, kakšen prenosnik bi bil najbolj primeren za potrebe vaše družine. Če pa še niste prepričani, kakšen prenosnik potrebujete, lahko to preprosto odkrijete z našim Iskalnikom prenosnikov.

 

Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate prenosnik?

Ko izbirate prenosni računalnik, vsekakor upoštevajte predvsem vaše potrebe, cenovne razrede prenosnikov, zmogljivost in želje. Pomemben dejavnik pri izbiri je tudi ločljivost ekrana. Navajamo nekaj napotkov, ki jih je dobro upoštevati ob izbiri prenosnega računalnika:

  • Izberite vrsto procesorja glede na namen uporabe prenosnega računalnika.
  • Vprašajte se, kateri delovni pomnilnik je za vas najprimernejši.
  • Ugotovite, koliko podatkov si v resnici želite shraniti.
  • Spoznajte, kako pomembna je za vas kakovostna tipkovnica.
  • Najdite baterijo, ki bo vzdrževala vse vaše obveznosti na prenosniku.
  • Pobrskajte med dodatnimi priključki in se seveda vprašajte, ne spreglejte pa tudi pomembnosti dobre kamere.

Nasplošno velja, da prenosni računalniki lahko ponudijo vse to, kar ponujajo namizni računalniki, le da so poleg tega še prenosljivi. Seveda pa je določena vrsta prenosnikov veliko bolj ustrezna za določeno delo v primerjavi z drugimi. Ravno zato je še toliko bolj pomembno, da pri izbiri najprej določite namen uporabe.  

V Harvey Normanu lahko izbirate med kakovostnimi prenosniki po akcijskih cenah! Na voljo so vam tudi prenosniki na obroke, kar vam lahko bistveno olajša nakup.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.