Stenska polica KAMA

SKU
Stenska polica KAMA
74,90 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Stenska polica KAMA je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 5,99 €

Kolekcija KAMA

Kolekcija KAMA združuje sodoben dizajn in je oblikovana z največjo pozornostjo do vsake podrobnosti. Svetle barve hrasta Camargue predstavljajo veliko možnosti za kombinacijo v vašem domu, črni detajli pa vnesejo v prostor dodatni čar in poudarjajo edinstvenost. S široko ponudbo kolekcije KAMA lahko ustvarite interier, ki ustreza vašemu slogu in vsakdanu. Prostor opremljen s kolekcijo KAMA bo pravi kraj za počitek, smejanje, pogostitev prijateljev, to bo kraj kamor se z veseljem vračate in v njem uživate tudi kadar ste sami. 

Elementi iz kolekcije KAMA

S širokim izborom elementov kolekcije KAMA lahko opremite vašo dnevno sobo, jedilnico kot tudi predsobo. Opremljanje vašega doma še nikoli ni bilo tako enostavno, saj s kolekcijo najhitreje in najlažje spletete tisto pomembno rdečo nit, ki bo vodila skozi prostore vašega novega stilsko opremljenega stanovanja.

More Information
Barva Hrast/črna
Material Iveral
Vrata Ena vrata
Predal Dva predala
Funkcija Tiho zapiranje
Višina 23 cm
Globina 23 cm

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.