Pošljite sporočilo

Nakup na obroke v trgovinah Harvey Norman

V trgovinah Harvey Norman vam poleg odlične nakupovalne izkušnje, širokega nabora izdelkov ter strokovnih nasvetov nudimo tudi možnost različnih oblik nakupa na obroke. Preverite našo enkratne ponudbe za nakup na obroke v fizičnih poslovalnicah in na spletu!


HITRI KREDIT BREZ POLOGA, BREZ OBRESTI, EOM 0%

Pri nas lahko zdaj uresničite tudi svoje najbolj skrite želje! Ponujamo vam možnost hitrega kredita, za katerega ne potrebujete pologa, prav tako pa zanj ne boste plačevali obresti ali skritih stroškov.

Za nakup pohištva, spalnic in kuhinj lahko koristite hitri kredit z odplačilno dobo do 36 mesecev. Na oddelkih bele tehnike, gospodinjskih aparatov, računalništva ter avdio in video opreme pa je na voljo hitri kredit z odplačevanjem do 18 mesecev.

Ugodnosti ponudbe veljajo samo v fizičnih poslovalnicah od 17. 05. do 30. 05. 2018.


STROŠKI ODOBRITVE
ODOBRITEV
Odobritev NE
ZAVAROVANJE
do 24 mesecev NE
do 36 mesecev NE
do 40 mesecev NE
OBRESTI
do 36 mesecev NE
od 36 mesecev NE
10% polog NE
Min. neto plača 638,42 €
Min. neto pokojnina 550,00 €


REPREZENTATIVNI PRIMER KREDITA
ODPLAČILNA DOBA 18 mesecev 24 mesecev 36 mesecev
VREDNOST KUPLJENEGA BLAGA 1.000 € 1.000 € 1.000 €
POLOG 0 0 0
EOM 0 0 0
PRVI OBROK 55,56 € 41,67 € 27,78 €
OSTALI OBROKI 55,56 € 41,67 € 27,78 €
HITRI OBRESTNI KREDIT V FIZIČNIH POSLOVALNICAH

Pri nas vam v vseh naših fizičnih poslovalnicah nudimo možnost hitrega obrestnega kredita. Stroške odobritve, reprezentativni primer in pogoje za pridobitev si lahko ogledate spodaj.


STROŠKI ODOBRITVE
ODOBRITEV
Odobritev 1%
ZAVAROVANJE
do 24 mesecev 4%
do 36 mesecev 4%
do 40 mesecev 4%
OBRESTI
do 36 mesecev 8%
od 36 mesecev 8%
10% polog DA
Min. neto plača 683,42 €
Min. neto pokojnina 550,00 €


REPREZENTATIVNI PRIMER KREDITA
ODPLAČILNA DOBA 12 mesecev
VREDNOST KUPLJENEGA BLAGA 1.000 €
EOM 19,70%
POLOG 100,00 €
ODOBRITEV 9,00 €
ZAVAROVANJE 37,58 €
PRVI OBROK 124,87 €
OSTALI OBROKI 78,29 €
HITRI OBRESTNI KREDIT DO 24 MESECEV V SPLETNI TRGOVINI

Spletni kredit je ekskluzivna storitev spletne trgovine Harvey Norman, ki vam omogoča povsem preprosto nakupovanje na obroke iz udobja domačega naslonjača in vam nudi nakup v do 24 mesečnih obrokih v le nekaj preprostih korakih. Posredujte nam svoje podatke, za vse ostalo pa poskrbimo mi!


STROŠKI ODOBRITVE
ODOBRITEV
Odobritev 1%
ZAVAROVANJE
do 24 mesecev 4%
OBRESTI
do 24 mesecev 8%
10% polog NE
Min. neto plača 638,42 €
Min. neto pokojnina 550,00 €


REPREZENTATIVNI PRIMER KREDITA
ODPLAČILNA DOBA 12 mesecev 18 mesecev 24 mesecev
VREDNOST KUPLJENEGA BLAGA 1.000 € 1.000 € 1.000 €
EOM 19,70% 16,17% 14,97%
POLOG 0 0 0
ODOBRITEV 10,00 € 10,00 € 10,00 €
ZAVAROVANJE 41,76 € 42,58 € 43,42 €
PRVI OBROK 138,74 € 111,72 € 98,65
OSTALI OBROKI 86,99 € 59,14 € 45,23 €
DRUGE MOŽNOSTI PLAČILA NA OBROKE

NAKUP NA OBROKE Z DINERS KARTICO

Pri nas imate možnost nakupa na obroke tudi s kartico Diners Club International, če ima vaša kartica oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

  • Število obrokov lahko izberete sami. Nudimo vam možnost nakupna na 2 do 24 obrokov. Pri tem je lahko minimalni znesek obroka 40 €.
  • Pri nakupu, kjer je znesek nakupa znaša 80 € ali več, lahko z Diners kartico dobite tudi kredit, vendar mora biti minimalni znesek obroka 40 € ali več.
  • Maksimalni znesek kredita lahko znaša toliko, kolikor limita imate na kartici.

Dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu na 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 €/obrok. Pri nakupu na 13 do 24 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritev črpanja v skladu z veljavnim cenikom, do katerega lahko dostopate na sledeči povezavi.NAKUP NA OBROKE Z NLB PLAČILNIMI KARTICAMI V FIZIČNIH POSLOVALNICAH

V naših fizičnih poslovalnicah imate možnost nakupa na obroke tudi z NLB plačilnimi karticami z odloženim plačilom (Karanta, Visa, MasterCard). Omogočamo vam možnost plačila:

  • na od 2 do 12 mesečnih enako visokih obrokov,
  • minimalni znesek obroka je 30 €,
  • brez dodatnih stroškov za imetnika kartice,
  • brez predložitve dokumentacije,
  • brez zagotavljanja dodatnih zavarovanj.

Nakupujete lahko v okviru prostega limita na obstoječi kartici. Limit je z nakupom na obroke zaseden za celotni znesek nakupa in se sprošča vsak mesec za znesek odplačanega obroka.

POGOSTA VPRAŠANJA
Kako hitro lahko dobim enega od vaših hitrih kreditov?

Vsak naš hitri kredit lahko sklenete zelo hitro in enostavno. V fizičnih poslovalnicah lahko sklenete enega od naših hitrih kreditov še isti dan, ko nas obiščete, če imate s seboj vso potrebno dokumentacijo, ki jo potrebujete za odobritev enega od naših hitrih kreditov. Izjema je le hitri kredit v spletni trgovini, za odobritev katerega morate v spletni trgovini med možnostmi plačila v kategoriji »Nakup na obroke« izbrati »Summit spletni kredit«. Po tem, ko ste zaključili z nakupom pa morate vso potrebno skrenirano dokumentacijo (enako kot pri ostalih hitrih kreditih) poslati na elektronski naslov: hnweb@slsi.si. Prošnja za vaš kredit bo pregledana in obravnavana naslednji delovni dan.

Katere dokumente potrebujem za odobritev hitrega kredita?

Za odobritev enega od naših hitrih kreditov boste potrebovali: veljavno osebno izkaznico ali potni list ali veljavno vozniško dovoljenje, davčno številko, bančno debetno kartico in zadnji bančni izpisek, iz katerega je razviden preliv plače ali pokojnine v tekočem, preteklem in predpreteklem mesecu.

Ali lahko hitri kredit sklenem, če imam pri sebi samo vozniško dovoljenje?

Da, velja samo za kredite, sklenjene pri Zavarovalnici Triglav.

Je višina plače oz. pokojnine pomembna za pridobitev hitrega kredita?

Priliv z naslova plače prikazan na bančnem izpisku, je omejen na najnižjo vrednost 638,42 €. Priliv z naslova pokojnine prikazan na bančnem izpisku, je omejen na najnižjo vrednost 550,00 €. V primeru, da je vaš dohodek manjši, nas kontaktirajte in našli bomo pravo rešitev za vas.

Ali lahko sklenem hitri kredit, če imam pogodbo o delovnem razmerju za določen čas?

Za pridobitev enega od naših hitrih kreditov morate biti redno zaposleni ali upokojeni. Vendar pa se v primeru, da želite kredit s krajšo odplačilno dobo (za čas trajanja vaše pogodbe o delovnem razmerju), lahko individualno dogovorite za sklenitev kredita.

Ali lahko sklenem hitri kredit, če sem upokojen?

Seveda, vsak naš hitri kredit je na voljo tudi upokojencem mlajšim od 78 let. Če ste stari 62 let ali več, morate poleg zgoraj navedenih dokumentov (točka 2), predložiti le bančni izpisek, kjer je pokojnina prikazana z besedo PENS ali POKOJNINA ali ZPIZ. V primeru, da ste mlajši od 62 let, pa morate zraven predložiti tudi zadnje prejeto orginalno obvestilo ZPIS ali internetno obvestilo. Pokojnina mora biti izkazana pod šifro 01. Letni dodatek oz. regres se odštevata od skupnega nakazila pokojnine (šifra 07 in 50). Priliv z naslova pokojnine, prikazan na bančnem izpisku, ne sme biti manjši od 550,00 €.

Ali lahko sklenem hitri kredit, če sem na porodniškem dopustu?

Lahko, vendar morate poleg zgoraj navedenih dokumentov (točka 2) prinesti še originalno potrdilo delodajalca, da ste zaposleni za nedoločen čas. V primeru zaposlitve za določen čas, lahko sklenete kreditno pogodbo za čas trajanja vaše zaposlitve, vendar ne dlje kot za 1 leto. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 delovnih dni od datuma kreditne pogodbe.

Ali lahko pri vas sklenem hitri kredit, če sem tuj državljan?

Da, pri nas lahko sklenete kredit tudi tuji državljani. Omogočamo vam hitri kredit do 1 leta, pri čemer morate imeti v Sloveniji stalno prebivališče in zaposlitev v Republiki Sloveniji za nedoločen čas. Pred sklenitvijo hitrega kredita morate predložiti potrdilo delodajalca o zaposlitvi za nedoločen čas, ki ni starejše od 31 dni, in dovoljenje za stalno prebivanje v Sloveniji.

Ali lahko sklenem hiti kredit, če sem Slovenec, ki je zaposlen v tujini?

Seveda, naš hitri kredit lahko sklenete tudi v primeru, da ste zaposleni v tujini. Pri kreditih, zavarovanih pri Zavarovalnici Triglav (velja za kredite brez pologa), lahko prejemate plačo na TRR v tujini ali na slovenski TRR, le da mora biti le-ta izkazana v EUR. Pri kreditih, zavarovanih pri Zavarovalnici Sava (velja za kredite z obveznim 10 % pologom preko POS-a na začetku), lahko prejemate plačo le na TRR v Sloveniji. V vseh primerih sledi predhodno preverjanje prilivov iz naslova plače pri Summit Leasing Slovenija.

Koliko znaša najvišji znesek hitrega kredita?

Znesek hitrega kredita je omejen z višino 7.000,00 € pri Zavarovalnici Triglav. Tako lahko mirno opremite svoj dom po vaših željah, obroke pa odplačujete mesečno.

Ali lahko dobim še en kredit, če imam pri vas že sklenjenega enega od hitrih kreditov?

Seveda, pri nas lahko dobite nov hitri kredit še pred poplačilom sedanjega, vendar pa pri tem vsota neodplačanih hitrih kreditov pri Zavarovalnici Triglav ne sme presegati 7.000,00 €.

Je mogoče hitri kredit odplačati predčasno?

Vaš hitri kredit lahko, kadarkoli se tako odločite, brez dodatnih stroškov odplačate predčasno oz. spremenite trenutno število obrokov na manj. Za predčasno poplačilo obveznosti kontaktirajte Summit Leasing, kjer vam bodo pripravili obračun vaših obveznosti.

Ali lahko podaljšam odplačevanje kredita?

Ne, to žal ni mogoče.

Na koga se lahko obrnem v primeru dodatnih vprašanj?

V primeru dodatnih vprašanj se lahko vedno obrnete direktno na naše strokovno usposobljeno prodajno osebje na telefonski številki 01 58 55 000 ali nam pišete na: info@harveynorman.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.